UPM Agen Mobiliti Antarabangsa-Tan Sri Lim - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
SERDANG, 9 Ogos – Universiti Putra Malaysia (UPM) telah mempelbagaikan kaedah pengajaran dan pembelajaran demi memperkukuh kualiti dan daya saing graduan.