Gabungan UPM-IPTS Lahir Graduan Berketrampilan - NC - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
SERDANG, 13 Ogos – Kerjasama strategik di antara Universiti Putra Malaysia (UPM) dan Institut Pengajian Tinggi Swasta (IPTS) adalah salah satu faktor penyumbang kepada usaha UPM untuk mencapai wawasan menjadi universiti bertaraf dunia dengan melahirkan barisan graduan yang berkeyakinan tinggi.