Pelajaran masih keutamaan kami - Kosmo, (2011)
PELAJAR Universiti Putra Malaysia (UPM) yang juga merupakan atlet terbaik dalam sukan terjun, Leong Mun Yee, 27, mengakui cabaran membahagikan masa antara dua dunia.