Kempen tanam 50 jenis pokok hutan - Sinar, (2011)
SERDANG - Seramai 60 penuntut antarabangsa Universiti Putra Malaysia (UPM) menanam 50 pokok hutan di kampus sebagai memupuk semangat cintakan alam sekitar, baru-baru ini.