Homecoming VI Raikan Alumni UPM - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2011)
SERDANG, 22 Mei – Persatuan Alumni Universiti Putra Malaysia (PAUPM) meraikan lebih 350 alumninya pada acara Majlis ‘Homecoming VI’, Majlis Makan Malam Sirih Pulang ke Gagang di sini.