Larian kesedaran HIV dan AIDS - Utusan Malaysia, (2011)
KUALA LUMPUR 13 Mac - Kelab International Association of Students Interested in Economic and Management (AIESEC), Universiti Putra Malaysia (UPM) akan menganjurkan Larian Kesedaran HIV dan AIDS 2011 pada 27 Mac ini.