Pelajar diingat bijak pilih kursus - Berita Harian, Mohd Feroz Abu Bakar (2003)
Pelajar institusi pengajian tinggi perlu bijak memilih kursus dan mengimbangi beban akademik yang perlu ditanggung pada setiap semester agar Purata Nilai Gred (PNG) mereka sentiasa melebihi 3.0.