Pelajar tahun akhir pamer produk rekabentuk perindustrian - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2011)
SERDANG, 6 Mei – Seramai 38 pelajar tahun akhir Jabatan Rekabentuk Perindustrian, Fakulti Rekabentuk dan Senibina (FRBS), Universiti Putra Malaysia (UPM) mempamerkan 38 produk rekabentuk perindustrian dalam program IDEAL (Innovation of Design and Adaptation of Localization) Dialogue & Showcase 2011.