Pelabur runcit perlu manfaatkan unit amanah - Berita Harian, Norliza Abdullah (2003)
Pelabur individu yang melabur secara runcit perlu merebut peluang meraih pulangan lebih terjamin dalam unit amanah sementara menunggu keadaan ekonomi kembali pulih.