Razik pimpin kelab elit pelajar UPM - Utusan Malaysia, Rohana Man (2003)
Jumlah pelajar yang terlalu ramai memperoleh ijazah pertama dengan kepujian pada masa kini menjadikan ia seperti tidak mempunyai nilai.