Pesanan ayah jadi pegangan - Mingguan Malaysia, (2003)
Naib Canselor Universiti Putra Malaysia (UPM), Prof Datuk Dr Ir Mohd Zohadie Bardaei sama sekali tidak pernah menyangka beliau akan menerajui institusi pengajian tinggi itu.