20 terbaik Asia sasaran UPM - Berita Harian, Khairina Yasin (2006)
Universiti Putra Malaysia (UPM)komited dalam usaha memantapkan pengurusan berkualiti dalam setiap aspek termasuk proses pengajaran dan pembelajaran, penyelidikan serta perkhidmatan bagi memastikan universiti itu berada di hadapan dalam merencanakan agenda pertanian negara.