UPM pupuk keprihatinan pelajar jaga alam sekitar - Shah Che Ahmad, Berita Harian (2011)
USAHA mengekalkan dan meningkatkan kedudukan Universiti Putra Malaysia (UPM) sebagai Institusi Pengajian Tinggi (IPT) keenam dunia sebagai penerima anugerah 'UI Greenmatric' diteruskan apabila pelajar Fakulti Alam Sekitar (FPAS) UPM menganjurkan program Gaya Hidup Lestari Putra (Gahstari Putra) baru-baru ini.