UPM galakan pelajar ceburi bidang perniagaan - Berita Harian, (2011)
KECENDERUNGAN pelajar untuk berniaga di universiti menerima reaksi positif daripada pihak pengurusan UPM ynag menyifatkannya satu perkembangan baik dalam melahirkan lebih ramai usahawan dalam kalangan pelajar.