IPT jadi pusat lahir atlet negara - Berita Harian, (2011)
SEBANYAK 25 institusi pengajian tinggi (IPT) awam termasuk satu IPT swasta di seluruh negara dipilih untuk menjayakan Program Pembangunan Pusat Kecemerlangan Sukan (PKS) dan Program Pembangunan Pusat Sukan Tumpuan (PST).