STEdex bentuk hasil kreatif pelajar, pensyarah - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2011)
SERDANG, 27 APRIL – Pameran Sustainable Tropical Environment Design Exhibition (STEdex10) anjuran Fakulti Rekabentuk dan Senibina Universiti Putra Malaysia (UPM)merupakan medium terbaik mengetengahkan hasil kreatif pelajar dan pensyarah UPM ke tahap lebih profesional.