Pelajar Komunikasi UPM-UMS bentang projek ilmiah - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2011)
SERDANG, 11 April – Lima pelajar tahun akhir Bacelor Komunikasi, Fakulti Bahasa dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia (UPM) dan empat pelajar komunikasi Universiti Malaysia Sabah (UMS) mengambil kesempatan membentangkan projek ilmiah masing-masing sempena kunjungan pelajar UMS ke UPM, baru-baru ini.