Kajian pelajar FPSK berpotensi hasilkan jurnal berimpak tinggi - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2011)
SERDANG, 21 April – Kajian projek ilmiah tahun akhir pelajar Fakulti Perubatan dan Sains Kesihatan (FPSK), Universiti Putra Malaysia (UPM) berpotensi menghasilkan jurnal berimpak tinggi yang mampu mengekalkan prestasi Research University (RU) UPM, kata Dekannya Prof. Norlijah Othman.