Masa depan bahasa Melayu - Berita Harian, Nazmi Yaakub (2008)
Seminar Antarabangsa Linguistik dan Pembudayaan Bahasa Melayu ke-4 mempertahankan ahli bahasa dan linguistik yang dituduh tidak menyumbang ke arah mempertahankan isu papan tanda pelbagai bahasa, sebaliknya lebih banyak berseminar dan bernostalgia.