Bulan Satria suntik semangat warga UPM berkongsi aspirasi - Berita Harian, (2008)
Sebagai sebuah universiti penyelidikan, kecemerlangan pengajaran dan pembelajaran mestilah seiring dengan inovasi penyelidikan universiti.