Pepsi suntik semangat motivasi pelajar UPSR - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2011)
SERDANG, 30 Mei - Seramai 80 murid Sekolah Kebangsaan (SK) Beranang merasai pengalaman berbeza apabila dibawa menyertai program Pemantapan Ilmu dan Pembangunan Sahsiah 2011 (Pepsi) anjuran Majlis Tertinggi Mahasiswa Kolej 16 UPM di sini baru-baru ini.