Perlu bersedia hadapi cabaran dan persaingan dunia luar - Tan Sri Peter Chin Fah Kui - Juferi, Noor Eszereen (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2024)
BINTULU, 2 Nov – Graduan perlu bersedia menghadapi cabaran dan persaingan dunia luar serta mengembangkan kemahiran insaniah untuk terus kekal relevan dalam dunia kerjaya sejajar dengan keadaan semasa yang kini.