Tekun belajar sambil bekerja, tampung kos pengajian - Juman, Helena Pieary (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2024)
BINTULU, 2 November- Cabaran terbesar sebagai mahasiswa sudah pasti tidak lari dari aspek kewangan, namun ia bukan halangan untuk terus mengorak langkah untuk terus berjaya melanjutkan pengajian ke peringkat yang lebih tinggi.