Anak beri semangat bapa berjuang menuju puncak - Juman, Helena Pieary (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2024)
BINTULU, 2 November - Bertekad untuk memberi kesenangan kepada anak-anak, isteri dan keluarga, bapa kepada tiga orang anak jadikan ini sebagai pemangkin untuk terus melanjutkan pengajian di peringkat yang lebih tinggi.