RM10 untuk Nornazli langsung pengajian - Ab Rahim, Ameesya Aghniya (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2024)
Nornazli Shah Norazam Shah, 20, graduan Diploma Perhutanan dari Fakulti Sains Pertanian dan Perhutanan berkata, motivasi untuk beliau belajar sambil bekerja adalah untuk membantu meringankan beban ayahnya