Tengku Permaisuri Selangor berkenan berangkat ke Konsert Sounds of Malaysia - Universiti Putra Malaysia (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2024)
SERDANG, 30 Oktober - DYMM Tengku Permaisuri Selangor, Tengku Permaisuri Norashikin, berkenan berangkat ke Program Jangkauan Orkestra Tradisional Malaysia (OTM) anjuran Universiti Putra Malaysia (UPM) dengan kerjasama Istana Budaya yang berlangsung semalam.