Pelajar UPM meneroka inovasi dan teknologi makanan di Jepun - Ab Rahim, Ameesya Aghniya (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2024)
SERDANG, 25 Oktober - Universiti Putra Malaysia (UPM) menerusi Kelab Foodnatic, Fakulti Perubatan dan Sains Kesihatan telah mengadakan program Kakehashi: Pertukaran Budaya Jepun bagi meneroka budaya dan inovasi makanan di Universiti Metropolitan Osaka (OMU), Jepun.