UPM lancar Minggu Keselamatan dan Kesihatan Pekerjaan & Hari Alam Sekitar perkukuhkan amalan budaya kerja selamat dan sihat - Universiti Putra Malaysia (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2024)
SERDANG, 22 Okt - Universiti Putra Malaysia (UPM), menerusi Pejabat Keselamatan dan Kesihatan Pekerjaan (OSH) UPM dengan kerjasama Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat (PSPK), UPM telah menganjurkan Sambutan Minggu Keselamatan dan Kesihatan Pekerjaan dan Hari Alam Sekitar Negara Peringkat Universiti Putra Malaysia Tahun 2024.