UPM usaha didik masyarakat kepentingan kesihatan mental - Ab Rahim, Ameesya Aghniya (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2024)
SERDANG, 21 Oktober - Universiti Putra Malaysia (UPM) melalui Fakulti Pengajian Pendidikan telah menganjurkan ‘UPM International Academia Charity Run 2024’ bagi usaha mendidik masyarakat tentang kepentingan kesihatan mental.