UPM anjur Persidangan Kebangsaan Pusat Perubatan Akademik KHUAM kali ke-6: menerajui laluan kecemerlangan penyelidikan di Hospital Pengajar Universiti - Anak Juman, Helena Pieary (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2024)
SERDANG, 17 Okt - Universiti Putra Malaysia (UPM) menerusi Hospital Sultan Abdul Aziz Shah (HSAAS) menganjurkan Persidangan Kebangsaan Pusat Perubatan Akademik Konsortium Hospital Universiti Awam Malaysia (KHUAM) kali ke- 6 bagi menerokai pembaharuan sekaligus berkongsi ilmu dalam dunia perubatan.