UPM anjur Malam Tunas Budaya 2024 semarak seni budaya - Universiti Putra Malaysia (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2024)
SERDANG, 14 Oktober - Universiti Putra Malaysia (UPM) menerusi Bahagian Hal Ehwal Pelajar menganjurkan Malam Tunas Budaya sempena Minggu Perkasa Putra Sesi 2024/2025 untuk menyemarakkan seni budaya dalam kalangan pelajar.