UPM, SPRM jalin kerjasama perkukuh tatakelola - Ab. Rahim, Ameesya Aghniya (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2024)
SERDANG, 14 Oktober - Universiti Putra Malaysia (UPM) menjalinkan kerjasama dengan Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) untuk memperkukuhkan tatakelola UPM.