UPM tubuh Pusat Satelit Super China (CSSC ) pertama di China - Universiti Putra Malaysia (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2024)
FUZHOU, 12 Okt – Universiti Putra Malaysia (UPM) dengan kerjasama Pingtan Institute of Xiamen University telah melancarkan Pusat Satelit Super China (CSSC ) UPM-XMUPT yang pertama di China.