Majlis bersama pemimpin negara beri pendedahan pelajar baharu UPM cakna isu semasa, ilmu pendidikan - Universiti Putra Malaysia (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2024)
SERDANG, 14 Okt – “Universiti adalah tempat untuk anda mengasah kemahiran, membina keyakinan diri serta mempelajari ilmu sebaik mungkin demi memberi manfaat besar kepada agama, bangsa dan negara.” Itulah pesanan Menteri Dalam Negeri, Datuk Seri Saifuddin Nasuition Ismail kepada pelajar baharu UPM pada sesi perkongsian beliau di Majlis Bersama Pemimpin Negara.