UPM anjur program ICCA@TIOMAN 2024, pupuk kesedaran cintai alam sekitar - Ab Rahim, Ameesya Aghniya (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2024)
SERDANG, 9 Oktober - Universiti Putra Malaysia (UPM) menerusi Jabatan Kimia, Fakulti Sains telah menganjurkan program International Climate Change Action (ICCA@TIOMAN) sempena Hari Pembersihan Pantai Sedunia bagi memupuk kesedaran mencintai alam sekitar.