UPM anjur Applied Informatics International Conference 2024, perluas bidang informatik terapan - Ab Rahim, Ameesya Aghniya (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2024)
SERDANG, 9 Oktober - Fakulti Sains Komputer dan Teknologi Maklumat (FSKTM), Universiti Putra Malaysia (UPM) baru-baru ini telah menganjurkan Applied Informatics International Conference 2024 bagi memperluaskan penyelidikan dalam bidang informatik terapan