Makanan tambahan ternakan daripada sisa sawit - Utusan Malaysia, Laupa Junus (2008)
Penggunaan sisa buangan untuk menghasilkan bahan yang berguna sudah menjadi satu fenomena pada masa ini memandangkan banyak penyelidikan mengenainya telah dijalankan.