UPM anjur program bersama industri, beri pendedahan pelajar baharu kepada dunia kerjaya - Ab Rahim, Ameesya Aghniya (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2024)
SERDANG, 8 Oktober - Universiti Putra Malaysia (UPM) menganjurkan program bersama industri bagi memberi pendedahan kepada pelajar baharu tentang dunia kerjaya masa kini.