UPM, TalentCorp bantu padan bakat pelajar baharu dengan bidang pilihan - Universiti Putra Malaysia (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2024)
SERDANG, 8 Okt – Universiti Putra Malaysia (UPM) bersama TalentCorp hari ini berkongsi panduan bagi merancang hala tuju kerjaya yang sesuai dengan bidang pilihan kepada pelajar baharu.