Dari Bumi Kenyalang ke UPM demi ilmu - Shahrudin, Syasya Nur Sabiha (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2024)
SERDANG, 6 Oktober – Dua pelajar dari Bumi Kenyalang nekad menyeberangi lautan seorang diri demi menuntut ilmu di Universiti Putra Malaysia (UPM), dalam bidang kaunseling.