Lumpuh separuh badan, tidak halang Clarissa lanjut pengajian - Universiti Putra Malaysia (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
SERDANG, 5 Oktober- Fizikal cacat dan kehidupan seharian bergantung kepada kerusi roda tidak menghalang atlet memanah Para Sukma XXI Sarawak 2024 memulakan pengajian sebagai pelajar Bachelor Pentadbiran Perniagaan dengan Kepujian di Universiti Putra Malaysia (UPM).