Dua atlet sukma sambung ijazah di UPM - Ab Rahim, Ameesya Aghniya
SERDANG, 5 Oktober - Dua orang atlet SUKMA memilih untuk ikuti pengajian Bachelor Pendidikan dalam Pendidikan Jasmani dengan Kepujian, Fakulti Pengajian Pendidikan (FPP), Universiti Putra Malaysia (UPM) demi masa depan.