UPM raikan ibu bapa hantar anak belajar - Kamarul Arefin, Nur Syamila; Shahrudin, Syasya Nur Sabiha (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
Ibu bapa pelajar baharu Universiti Putra Malaysia (UPM) mengucapkan terima kasih kepada pihak pengurusan Masjid UPM yang menyediakan kemudahan istirahat sempena majlis pendaftaran pelajar baharu bagi sesi akademik 2024/2025 yang berlangsung dari 4 hingga 6 Oktober.