Abang cookies, berazam terbang tinggi dalam bidang Aeroangkasa - Universiti Putra Malaysia (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
SERDANG,5 Oct- Walaupun membesar dalam keluarga yang berlatar belakangkan dunia perniagaan, Ia bukan hambatan bagi Asnor (23) anak kelahiran di bawah bayu untuk melanjutkan pengajian dalam bidang Aeroangkasa.