Bulan Pendidik UPM 2024, platform pendidik kongsi pengalaman pengajaran pendidikan lestari - Ab Rahim, Ameesya Aghniya (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
SERDANG, 4 Oktober - Universiti Putra Malaysia (UPM) menerusi Pusat Pembangunan dan Kecemerlangan Kepemimpinan Akademik (CADe-Lead) telah menganjurkan Sambutan Bulan Pendidik 2024 sebagai platform pendidik kongsi pengalaman pengajaran pendidikan lestari sejajar dengan keperluan masa kini.