UPM, NXP jalin MoU perkasa jaringan industri semikonduktor dan elektronik - Universiti Putra Malaysia (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2024)
SERDANG, 3 Oktober - Universiti Putra Malaysia (UPM) menjalinkan kerjasama strategik dengan syarikat NXP Malaysiamenerusi Fakulti Kejuruteraan (FK) melalui Memorandum Persefahaman (MoU) bagi memperkasakan jaringan industri semikonduktor dan elektronik.