UPM anjur program #sihatjanin tingkat kesedaran komuniti - Universiti Putra Malaysia (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2024)
SERDANG, 1 Oktober - Universiti Putra Malaysia (UPM) melalui Fakulti Perubatan dan Sains Kesihatan telah mengadakan program seminar Healthy Fetus (Sihat Janin) untuk memberi kesedaran kepada masyarakat serta membuka pandangan mereka tentang penyakit spina bifida.