Bantuan awal pengajian UPM ringankan beban pelajar dietetik - Ab Rahim, Ameesya Aghniya (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
SERDANG, 4 Oktober - Bantuan awal pengajian dari Universiti Putra Malaysia telah membantu Sangeeta Chandran, 21, untuk melanjutkan pengajiannya di sini.