Daftar seorang diri bukan penghalang Iyaad ke UPM - Universiti Putra Malaysia (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
SERDANG, 4 Oktober – Perjalanan jauh dari Tuaran, Sabah, tidak mematahkan semangat seorang anak muda untuk menjejakkan kaki ke Universiti Putra Malaysia (UPM).