UPM tuan rumah Mesyuarat Jawatankuasa Piawaian DICOM & Seminar Awam DICOM 2025 - Universiti Putra Malaysia (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
SERDANG, 29 September – Universiti Putra Malaysia (UPM) buat julung kalinya menjadi tuan rumah Mesyuarat Jawatankuasa Piawaian Digital Imaging and Communications in Medicine (DICOM) serta Seminar Awam DICOM 2025, baru-baru ini.